Redex Spain, S.L. - Reductors i variadors de velocitat

Redex SRP

Reductor planetari integrat: per al control de moviments molt dinàmics en robots, màquines eina, etc

Fotografia de Reductor planetari integrat
SRP no és un reductor planetari qualsevol, sinó un veritable concepte integrat, que reuneix diverses funcions preensambladas, amb la finalitat de proposar un subconjunt complet per a les màquines més exigents. Ofereix rendiments excepcionals, tals com una rigidesa combinada d'un 10 a 20% superior als estàndards del mercat.

El seu disseny compacte reuneix les funcions mecàniques indispensables per al control de moviments molt dinàmics en tot tipus de robots, màquines eines o màquines especials. Tant per al control dels desplaçaments en rotació (braç de robots, taules d'indexat, cambiadores d'eines, etc.) com para aquells de translació (impulsió pinyó-cremallera de precisió), SRP ofereix en la seva presentació estàndard, capacitats axials i radials molt elevades, però també i sobretot, les rigideses combinades més elevades del mercat. Un excel·lent homocinetismo i jocs angulars del nivell del minut d'arc s'afegeixen a aquestes qualitats excepcionals. La interfície d'entrada està disponible en tota la gamma en versió placa en línia o a 90° (associació d'un engranatge cònic d'alta qualitat).

Aquest reductor planetari combina les següents funcions:

- un llindar de sortida “high-tech’’, ja que està compost de rodaments de corrons cònics sobredimensionats. El disseny únic del cárter/anell exterior permet, en efecte, utilitzar rodaments de major grandària que la competència, per a un aparell de la mateixa dimensió. SRP ofereix d'aquesta manera els millors rendiments en rigidesa torsional del mercat. Aquests rodaments de corrons cònics estan muntats amb una precarga axial. L'anell exterior és fabricat interiorment, com a part integral del cárter davanter de l'aparell (que també inclou la brida de fixació).

- un engranatge planetari molt sofisticat que ofereix una gran rigidesa i un joc angular molt feble, així com un rendiment i un parell massiu molt elevats.

- una gamma d'interfícies motors universals i llistes per a l'ús (placa i fixació de l'arbre)

- un engranatge cònic de qualitat excepcional es proposa en opció. Fabricat amb un tallat HPG-S Klingelnberg (els pinyons espirocónicos són fabricats internament, per a totes les grandàries, a diferència de la competència).

El SRP es distingeix en el seu rendiment per una rigidesa torsional superior, una rigidesa radial i un parell d'inclinació extremadament elevats. La veritable diferència es concentra en el que és veritablement més important per a l'usuari, és a dir, la rigidesa combinada. Segons aquest criteri, el SRP se situa un 10 o 20% per sobre dels aparells equivalents que existeixen al mercat. També té una alta velocitat inicial (fins a 1200 rpm) i un parell d'acceleració i un parell nominal màxim (d'1.000 a 2.840 Nm).

Pel seu disseny universal, SRP permet a les oficines de projectes trobar sempre la solució exacta a les seves necessitats d'alta tecnologia, gràcies a una gamma molt àmplia i a nombroses opcions: 5 grandàries; 8 relacions de velocitat; 2 nivells de joc angular (1 o 3’); versions amb engranatges cònics disponibles en totes les grandàries; i solucions completes reductor + pinyó + cremallera disponibles en totes les grandàries, (2 diàmetres de pinyons de sortida disponibles per a cada grandària).