Chiron Iberia, S.A.U. - Rectificadores cilíndriques (universals i d'exteriors)

Junker Quickpoint 1000

Rectificadores cilíndriques: d'alta producció amb tecnologia patentada

Fotografia de Rectificadores cilíndriques
El rectificat amb tecnologia patentada Quickpoint significa un rectificat cilíndric exterior a alta velocitat amb una sola passada del queixal sense arrastrador de peça. El contacte del queixal amb la peça és puntual no és lineal. El contacte entre la peça i el queixal en ser puntual la velocitat de rectificat i la qualitat de rectificat és molt superior al rectificat amb processos estàndard o convencional.

La tecnologia Quickpoint utilitza un queixal estret de CBN o diamant extremadament dura amb un desgast molt baix. La inclinació de l'eix del queixal respecte a l'eix horitzontal de la peça crea un angle lliure, reduint així la línia de contacte a un punt.

La tecnologia Quickpoint de rectificat ens ofereix increments de productivitat molt superiors en relació a la resta de sistemes convencionals, per exemple obtenim increments de fins al 600% en el rectificat de peces de metall dur.

El rectificat amb sistema Quickpoint permet rectificar pràcticament tots els materials com a acer, alumini, metall dur, ceràmica industrial, material sinterizado, plàstics, vidre.

Especificacions tècniques:

Distància entre centres: 150 mm

Longitud de rectificat: 150 mm

Altura entre centres: 100 mm

Peso de la peça: 5 kg

Diàmetre del queixal: 350 mm

Diàmetre de gir: 80 mm

Dimensions: 1.450 x 2.850 x 2.000 mm

Peso: 6.000 kg