Orpi, S.L. - Rectificadores especials

Golmatic

Rectificadora de suport: per rectificat cilíndric interior i exterior

Fotografia de Rectificadora de suport
La rectificadora de suport de Golmatic ha estat dissenyada especialment per realitzar treballs de rectificat cilíndric interior i exterior amb màquines-eines. S'ha dissenyat de forma tal que es pot utilitzar també en cada torn L+Z.

Permet també el seu ús en tots els torns per al rectificat interior, el rectificat exterior i el refrentado. A més, pot muntar-se tant per treballar a la dreta com a l'esquerra, la qual cosa permet col·locar també un con en l'extrem de la peça orientat cap al contrapunt en el torn.

El suport de la rectificadora ha de posicionar-se també darrere de la peça, la qual cosa permet veure millor la superfície mecanitzada (disposició dels queixals com en una rectificadora cilíndrica). Per a això es treu la claveguera del suport, girant-ho, es canvia la placa de suport del motor per la de l'esquerra i es canvia la vida del queixal per la de l'esquerra (amb rosca a l'esquerra).

De sèrie, la rectificadora de suport Golmatic incorpora a la dreta la claveguera portamuelas, el motor amb commutador i el cable d'entroncament amb el connector de 400 V CE. A més, engranatges de transmissió per 6.000 rpm i 24.000 rpm, dues cobertes de corretges, dues corretges infinitat de perlón, plat de subjecció per barritas abrasives amb un diàmetre de canya de 6 mm i dos suplements de la claveguera per a queixals de 10 i 12 mm. També compta amb coberta protectora per a queixal de 100 mm i brida a la dreta per a queixal de diàmetre 100 x 25 x 10.