Walter Tools Ibérica, S.A.U. - Plaquetes per fresar

Walter Tiger-tec PVD-AL203

Recobriments d'òxid d'alumini amb el procediment PVD: per al mecanitzat de materials de difícil arrencada d'encenall

Fotografia de Recobriments d'òxid d'alumini amb el procediment PVD
Les plaquitas de dos colors Tiger-tec amb el recobriment indicador i oferint fins a un 75% més de rendiment, es van convertir en l'exemple a seguir per augmentar la productivitat en el mecanitzat de fosa.

Walter Tools llança Tiger-tec per a acer i els materials de tall Tiger-tec aplicats en els sistemes d'eines Xtra-tec.

Gràcies al desenvolupament d'un innovador recobriment, Walter Tools ha aconseguit utilitzar òxid d'alumini amb el procediment PVD sobre plaquitas de metall dur.

Aquest material de tall ofereix una duresa, tenacitat i resistència al desgast desconeguts fins al moment.

Per això Tiger-tec PVD-Al203 és ideal per al mecanitzat de materials de difícil arrencada d'encenall (S) com a aliatges de titani o aliatges basats en níquel, d'acers inoxidables (M) i d'acer (P).

Amb aquest desenvolupament revolucionari, els seus materials de tall Tiger-tec cobreixen més d'un 80% de tots els tipus de mecanitzat en l'arrencada d'encenall.

Permet altes velocitats de tall i alta seguretat de procés.

Hi ha materials com els acers CrNi o titani en els quals no hi ha grans avanços en dècades pel que fa a l'augment de qualitat en el mecanitzat, alguna cosa que no ha beneficiat a la indústria aerospacial, productors de centrals elèctriques, productors d'instal·lacions i de la indústria tècnica d'alimentació.

El Tiger-tec PVD-Al203 mostra una potència superior en dues aplicacions principals alhora. El material de cort PVD en els graus WSM 35 i WSP 45 reuneix les característiques positives dels recobriments PVD i CVD: arestes de tall afilades, alta tenacitat i la millor estabilitat a la temperatura fins i tot sota les velocitats de cort més altes i les condicions més desfavorables.