Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

GC1125 y GC1515

Qualitats de tall agut per a tornejat lleuger avançat: garanteixen l'homogeneïtat operativa i la qualitat dels components

Fotografia de Qualitats de tall agut per a tornejat lleuger avançat

Les qualitats GC1125 i GC1515 permeten realitzar un mecanitzat fiable amb talls de cort que garanteixen l'homogeneïtat operativa i la qualitat dels components al llarg de períodes perllongats.

Sandvik Coromant afegeix dos models de qualitats de plaquitas agudes i resistents: GC1125, per a operacions en acers inoxidables i GC1515, per a acers. Basades en els més recents avanços tecnològics a les àrees de metall dur i els recobriments, aquestes plaquitas resulten ideals per a aplicacions que exigeixen un tall de tall agut juntament amb una elevada resistència del tall per a tornejat lleuger.

Les noves qualitats són perfectes para entelis curts, mecanitzat de peces petites o per als casos en què es necessita una elevada tenacitat del tall. Les seves aplicacions típiques són els corts intermitents, mecanitzat en esquadra i acabat interior.

La qualitat GC1125 ofereix una elevada agudesa del tall per mecanitzat segur i sense rebabas d'acers inoxidables, al mateix temps que presenta la resistència necessària per a corts intermitents. Així mateix, aporta un excel·lent rendiment en materials pastosos i és una òptima elecció per evitar vibracions en el mecanitzat. Gràcies a la major resistència i agudesa del tall, manté un bon control d'encenalls, acabat superficial i durada de l'eina a baixes velocitats d'avanç.

La qualitat GC1515 para mecanitzat d'acer aprofita al màxim la seva exclusiva combinació de recobriment resistent al desgast amb un tall tenaç i segur. Això li permet ser capaç de produir més components per tall de tall, al mateix temps que manté unes estretes toleràncies amb un mínim de correccions per desajustament.

Les qualitats GC1125 i GC1515 proporcionen un mecanitzat fiable i més previsible, amb talls de cort que garanteixen l'homogeneïtat operativa i la qualitat dels components al llarg de períodes perllongats. Aquestes propietats fan possible un mecanitzat sense problemes i la reducció del cost de producció per peça.