Salvagnini Ibérica, S.L. - Punxonadores hidràuliques

Salvagnini S4X

Punzonadora amb cisalla integrada: flexibilitat, precisió i productivitat

Fotografia de Punzonadora amb cisalla integrada
Salvagnini ofereix, amb el seu punzonadora proveïda de cisalla integrada S4X, la major flexibilitat en la producció de peces metàl·liques acabades. Flexibilitat en la càrrega, el punzonado, el tall i la descàrrega i apilat, des de xapes de format 4.000 x 1.500 fins a petites peces de 370 x 300 que poden ser manipulades de forma automàtica.

També ofereix precisió en el punzonado i cort, ja que la cisalla es troba incorporada al capçal de punzonado, evitant d'aquesta manera el possible desalineamiento que pot produir-se en màquines on el punzonado i el cisallat s'efectuen en diferents estacions de la màquina.

Una altra dels avantatges que ofereix és productivitat perquè la carrera en l'eix X s'ha augmentat, amb la incorporació de dos motors amb pinyó cremallera, fins a 2828 mm; i a causa de les velocitats de desplaçament dels eixos que arriben ja a 163 m/min i les acceleracions fins a 30 m/s². A més, perquè el capçal de fins a 96 eines actua en un punzonado constant, evitant els temps de desplaçament que requereixen les màquines de torreta per anar a buscar la següent eina.

La S4X compte, a més de múltiples opcions de connexió a sistemes de càrrega, descàrrega i magatzems, amb la possibilitat de ser connectada en línia amb màquines de panelado per treballar de manera sincronitzada o en separat.

El programari, també, una de les indiscutibles eines de Salvagnini, fa que treballar en paramètric sigui factible i senzill, així com aprofitar al màxim la xapa amb el desenvolupament de nestings òptims i la completa desaparició dels micropuntos.