Rastro Máquinas, S.A. - Punxonadores hidràuliques

Fim Vulcano 30/1000 CNC

Punzonadora: amb CNC

Fotografia de Punzonadora
La nova punzonadora Vulcà 30/1000 amb CNC presenta la clàssica estructura en forma de C i està fet de xapa oxicortada, soldada, normalitzada i treballada amb modernes màquines eines per assegurar la seva solidesa i precisió de punzonado durant els treballs diferents que poden ser efectuats.

A més del projecte sofisticat de l'estructura realitzada amb sistemes CAD tridimensionals d'avantguarda en el sector, la màquina té components hidràulics de prestacions elevades i un sistema de termorregulación de l'oli que, amb la grandària perfecta del sistema (bomba-tanc-vàlvules), permet a la punzonadora Vulcà 30/1000 amb CNC aconseguir una cadència de punzonado de 320 cops per minut.

El tauler de treball, proveït d'esferes de teflón o raspalls de nylon per facilitar el desplaçament de les xapes i reduir el frec, consta de 3 parts: una central lligada al bastidor en forma de C i dues parts laterals que es mouen al mateix nivell del tauler fix gràcies a una combinació perfecta del funcionament de les guies lineals, de les clavegueres de boles i dels motors brushless manats pel CNC.

Aquesta solució, ja aplicada als models precedents, permet aconseguir resultats importants: velocitat major de desplaçament lateral, un suport millor de la xapa durant el treball, solucions mecàniques menors de les pinces i de la seva transmissió mecànica.

Les pinces de bloqueig mecànic i desbloquejo hidràulic permeten agarrar la xapa amb seguretat encara quan la pressió hidràulica varia i evita possibles tusts en la xapa.

La punzonadora Vulcà 30/1000 amb un CNC pot ser equipada amb dispositiu Multitool (Estimada, Trumpf, Fim o Rainer) motoritzat, que permet emprar estacions diferents de manera automàtica.

Per a les màquines proveïdes de dispositiu Multitool de tipus Estimada hi ha fins a 6 útils; els de diàmetre de 12,7 mm poden efectuar corts en xapes de ferro amb espessor fins a 6,35 mm i en xapes inoxidables d'espessor fins a 4 mm; els de diàmetre de 16 mm poden punzonar i efectuar corts en xapes de ferro amb espessor fins a 2,5 mm. Per a les màquines proveïdes de dispositiu Multitool de tipus Trumpf, Fim o Rainer hi ha 4 útils amb diàmetre màxim de 20 mm per punzonar i efectuar corts en xapes de ferro amb espessor fins a 2 mm i en xapes inoxidables amb espessor fins a 1,2 mm.