Comercial de Transmisiones, S.A. (COTRANSA) - Proteccions físiques per a maquinària

Protecció de maquinària: mitjançant perfils d'alumini

Fotografia de Protecció de maquinària

La gamma de perfilería d'alumini de Cotransa s'ha completat amb la gamma de perfils per a protecció de maquinària, disponible amb dos acabats diferents: anodizado plata i anodizado Elox. Aquesta gamma està destinada a sectors de maquina-eina, embalatge, empaquetat, manipulació, etc., amb una gamma en acer inoxidable destinada a sectors d'alimentació, conservero, entre uns altres.

L'objectiu d'aquesta perfilería és facilitar el muntatge i donar solucions específiques i individualitzades a proteccions de maquinària de reduïdes dimensions sobre la bancada de la màquina, el xassís del transportador l'estructura del manipulador, etc.

La gran varietat tant de perfils de secció quadrada (20, 25 i 30 mm) com d'accessoris per a muntatge (colzes d'unió, frontisses, suports per a panells de metacrilat, policarbonat, reixeta metàl·lica, etc., frontisses, micros de seguretat elèctrica, manilles, entre uns altres) permeten multitud d'opcions per aconseguir la millor de les solucions combinant seguretat, economia i estètica de la maquina.