Renishaw Ibérica, S.A.U. - Software per a maquinària d'arrencada de virutes

Productivity+

Programari per a màquines-eina

Fotografia de Programari per a màquines-eina
Productivity+ és un complet paquet integrat de productes que proporciona un mètode simplificat de producció de rutines d'inspecció de peça amb sonda en centres de mecanitzat.

Ara, Productivity+ versió 1.03 inclou noves funcions, com a rotació de coordenades XY, anivellat del 4º eix i tres nous post-processadors per als principals controls.

El programari Productivity+ es distribueix com plug-in per al programari GibbsCAM o com a paquet individual denominat Activi Editor: permet programar i integrar el reglatge, el control de processos, la inspecció, el reglatge d'eines i la detecció de trencament d'eines en el moment de generar la trajectòria d'eines.

A més de les funcions incloses en la primera versió del programari, la versió 1.03 introdueix altres avantatges addicionals per al procés d'enginyeria:

Si la peça no està perfectament alineada amb els eixos de la màquina, aquesta nova funció compensa l'error i torna a introduir les noves dades en el control CNC per garantir que les coordenades siguin correctes. Aquesta funció redueix el temps emprat en el reglatge d'eines i el cost en utillatge.

La versió 1.03 permet localitzar peces en la fixació del 4º eix i utilitzar la sonda per buscar automàticament la seva posició. El programari actualitza automàticament les coordenades de treball, per la qual cosa no és necessari localitzar amb precisió la fixació del 4º eix. Al no ser necessària cap intervenció manual, es redueix el temps emprat en el reglatge d'eines i els possibles errors.

La llarga llista de controls compatibles s'ha incrementat amb tres nous post-processadors. Ara, els usuaris dels controls Heidenhain, Siemens i el més recent Mori Seiki poden aprofitar els avantatges dels paquets de plug-in GibbsCAM i Activi Editor per Productivity+.

A més d'aquestes millores imprescindibles, els usuaris del plug-in GibbsCAM Productivity+ gaudiran de noves opcions addicionals, com a generació normal a la superfície i compatibilitat amb el Sistema de gestió Tombstone.

Una funció completament nova per seleccionar i fer clic inclosa en el paquet del plug-in GibbsCAM: programa automàticament normals a la superfície per estalviar una gran quantitat de temps i reduir els errors d'introducció de dades manual. Com suggereix la descripció, només és necessari seleccionar i fer clic en la superfície d'una peça per introduir automàticament les coordenades d'inspecció en el cicle.