Synerplus, S.L.L - Software de control de magatzems, estocs i logística

ERP Selenne Gestión de Compras

Programari per a la gestió de compres: circuit complet de compres, gestió de sol·licituds internes i automàtiques-configurables, gestió d'ofertes a proveïdors..

Fotografia de Programari per a la gestió de compres
Circuit complet de compres, gestió de sol·licituds internes i automàtiques-configurables, gestió d'ofertes a proveïdors, gestió de comandes a proveïdors, planificació i seguiment al màxim detall amb el timeline, gestió completa sobre rangs, alertes i aprovacions, gestió de proveïdors. Traspassos de magatzem, estocs mínims, regularització d'inventaris, compres, vendes, etc.

L'important és definir i engegar els seus propis criteris organitzatius, anticipant de forma àgil i dinàmica una possible necessitat abans que aquesta sigui poc manejable. Facilita l'anàlisi automàtica de la informació per als departaments i centrals de compres, millora criteris analítics i estratègics, presa de decisions clau.

Després de la validació d'una sol·licitud, els encarregats del següent cicle podran rebre un missatge automàtic amb una semàntica i freqüència configurable. Cada sol·licitud associarà, addicionalment, els seus estats com: Aprovat/No aprovat i Comanda/No demanada, de tal forma que coneixerà l'estat a cada moment. Es pot configurar que s'informi al sol·licitant en quin moment ha estat demanat, per exemple: “la seva sol·licitud ha estat aprovada” o “la seva sol·licitud ha estat demanada”.

Es pot sol·licitar a través de les plantilles estàndard o personalitzar els formularis dins del sistema. Es pot decidir qui té privilegis per realitzar una sol·licitud i els límits assignats. Quan un usuari es loga en el sistema, automàticament identifica la seva procedència, la qual cosa servirà per identificar l'àrea o la delegació des d'on realitza la comanda. D'aquesta forma, cada peticionari podrà seguir només les seves pròpies peticions o les de la delegació.