Hommel-Etamic France, S.A., Sucursal en España (Jenoptik) - Software per a metrologia

Hommel-Etamic CMZ

Programari per a central de mesura: simplicitat de monitoratge de resultats

Fotografia de Programari per a central de mesura
Els principals avantatges del programari CMZ per a central de mesura, d'Hommel-Etamic, radiquen en la simplicitat de monitoratge de resultats i la flexibilitat de presentació de reportis i estadístiques de les dades preses.

L'actual versió explica característiques com un mesurament estàtic – dinàmica: dt.., min, (max-min), [(max-min) / 2], scan, follow-up. A més, ofereix un màxim de 200 plans de control (campanyes), en què cada campanya admet un màxim de 300 mesuraments, 50 peces, 50 patrons, 32 seqüències de peces, 32 seqüències de patrons, 50 subseqüències, i 200 òrgans de mesura diferents.

L'execució de programa és per operador, òrgan o control extern (polsador o pedal) i és funcional per a inspecció 100% o SPC. Permet l'exportació de dades estadístiques a Excel, Sesame, SPC-LIGHT, qs-STAT o Sumeq-compatible format ASCII, i l'emmagatzematge/restauració dels plans de control (campanyes) en disc dur, USB estic o xarxa en format CMZ. És possible salvar les dades en format HTML, Excel o TXT.