Axos Soluciones Visuales, S.L. - Software de control integral (ERP)

Programari ERP de distribució: pensat i dissenyat per a la petita, mitjana i gran empresa

Fotografia de Programari ERP de distribució
Axos Visual és una eina de gestió integral pensada i desenvolupada per a la petita, mitjana i gran empresa. Axos Visual és una solució empresarial capaç de gestionar diverses les àrees de negoci de l'empresa de forma integrada, i millorar l'eficiència dels recursos de la mateixa, incorporant l'última tecnologia.

Axos Visual s'ha desenvolupat des de la filosofia de la dada única, és a dir tota la informació que existeix en el si de l'organització és única, vista des dels prismes dels diferents usuaris o departaments. El client sempre és únic, independentment que s'analitzi des del departament comercial, financer o logístic. Cada operador té accés a la part de la informació que precisa. No existeix duplicitat de dades ni tediosos processos d'intercanvi d'informació / traspassos entre els diferents mòduls de l'aplicació.

El seu fàcil maneig i intuïtiu disseny de l'interfície de treball, permeten a l'usuari adaptar-se de forma ràpida i còmoda a la seva utilització. L'agilitat i funcionalitat d'Axos Visual cobreix el 100% de les necessitats de les empreses dins de sectors de distribució i serveis, permetent a l'usuari la realització de complexos processos amb un simple “clic” del ratolí. És a dir, la gran varietat de processos executables des del sistema, s'adapten i parametritzen perquè l'aplicació i funcionalitats siguin completament trasparentes a l'usuari, indistintament de la qualificació o perfil que aquest posseeixi.

La plataforma client servidor en la qual està desenvolupat Axos Visual permet una perfecta connectivitat entre els diferents centres de treball, independentment de la ubicació geogràfica dels mateixos, i permet a qualsevol usuari treballar a qualsevol hora del dia, des de qualsevol part del món, disposant sempre de tota la informació en temps real.