Microstep Spain, S.L. - Software per a la producció en la indústria metall-mecànica

Microstep AsperWin 3.5

Programari CAM: proporciona eines per crear amb facilitat i rapidesa programes de control numèric per a diferents tecnologies de cort

Fotografia de Programari CAM
El programari CAM de MicroStep AsperWin combina l'experiència pràctica en programació amb els amplis coneixements dels usuaris i un funcionament intuïtiu i transparent.

AsperWin proporciona eines per crear amb facilitat i rapidesa programes de control numèric per a diferents tecnologies de cort. El paquet bàsic destinat al tall recte pot ampliar-se amb una gran varietat de mòduls especialitzats dissenyats per a aplicacions de cort específiques (per exemple, cort en bisell, cort de tubs, cort amb múltiples torxes) per adaptar-se a les necessitats especials dels clients.

Gràcies a la seva senzilla estructura de menús i les seves funcions millorades, AsperWin constitueix una potent i moderna eina de programació de control numèric.

La versió de xarxa ofereix la possibilitat d'instal·lar AsperWin en una unitat de xarxa per permetre l'accés des de diverses estacions de treball.

AsperWin Basic, AsperWin Basic és el mòdul CAM imprescindible per a les màquines de MicroStep. Després de carregar els dibuixos de les peces, crea dibuixos de procés de les peces en format DXF i en altres formats, ofereix una funció d'anidamiento interactiu i genera automàticament el codi de control numèric.

AsperWin Basic Net.

La llicència de xarxa d'AsperWin ofereix la possibilitat d'instal·lar el programa en una unitat de xarxa per permetre l'accés des de diverses estacions de treball.

La llicència que s'adjunta no està limitada a un sol usuari o ordinador, per la qual cosa el cost addicional de cada usuari es redueix significativament.

El mòdul de tall amb múltiples torxes permet realitzar corts simultanis amb diverses torxes i ofereix corts paral·lels, amb inclinació i també amb inclinació no paral·lels (en el cas de grans trapezis).

Mòduls d'AsperWin: anidamiento. El mòdul d'anidamiento automàtic d'AsperWin permet crear amb eficàcia grups amb un gran nombre de peces tallades per poder aprofitar al màxim el material i així reduir al mínim les deixalles.

Aquest mòdul utilitza diversos mètodes d'anidamiento geomètrics i permet processar grups de peces independents en àrees definides de la planxa, així com làmines senceres, a partir dels criteris definits, com les propietats del material o les dades del sistema de base de dades.

WSelect , la biblioteca de macros d'AsperWin, conté una gran col·lecció de macros de formes estàndards ajustables que poden exportar-se en format DXF o carregar-se directament en Asper per processar-les.

WSelect inclou la majoria dels components més utilitzats, des de formes geomètriques senzilles fins a formes més complicades com bridas i terminals.

Cadascuna d'aquestes macros es pot guardar amb totes les configuracions necessàries per poder importar-les ràpidament més endavant al programari CAM, sense necessitat d'utilitzar un programa CAD.

A més, MicroStep, com a proveïdor de sistemes de control i de tot el programari relacionat, també pot subministrar macros específiques per als clients baix comanda.

Altres mòduls són: AirSelect cort en bisell, cort de tubs Pipesel, cort de tubs, cort de perfils PipeNest SolidSel Asper 3D ElbowSel DomeSel.