Asuni CAD, S.L. - Software per disseny i simulació (CAD)

Cadpipe 2002 v. 7.0

Programa de disseny de canonades en 3D

Fotografia de Programa de disseny de canonades en 3D
Cadpipe 2002 v. 7.0 és la versió més intuïtiva de totes les presentades fins al moment i incorpora noves eines de dibuix que permeten alliberar als delineants, proyectistas i altres persones de l'equip de disseny de treballs repetitius i rutinaris, augmentant la productivitat i facilitant la realització de plànols escalats, seccions, elevacions, plantes, alçats i vistes de detall de qualsevol plànol de Cadpipe.

Cadpipe 2002 versió 7.0 permet a l'equip de treball col·laborar des de les primeres fases del disseny fins a l'extracció dels llistats d'accessoris i longituds de canonades. Amb un únic model 3D es poden generar totes les vistes necessàries i extreure canonades a plànols isomètrics de forma automàtica. D'aquesta manera es pot realitzar la instal·lació amb el llistat de mesuraments automàtic al costat del plànol. Tot això permet als dissenyadors col·laborar de forma més efectiva que mai, utilitzant el DWG com a format d'arxiu i detectant col·lisions en els models 3D.

Cadpipe 2002 versió 7.0 amplia les característiques d'AutoCAD 2000i i 2002. Totes les canonades, accessoris, equips, etc. poden ser representats com a sòlids d'AutoCAD. Cadpipe detecta qualsevol col·lisió entre sòlids o malles d'AutoCAD, incloent objectes d'Architectural Desktop 3.3 i els elements dibuixats com a canonades. Els elements estructurals de Cadpipe, com a parets, bigues i columnes, també es creen com a sòlids, permetent a l'usuari la creació de forats en els objectes, així com usar les eines estàndard d'AutoCAD per a l'edició de sòlids.