Rösler International GmbH - Sistemes d'acabats per vibració

ISF

Procés d'acabat a vibració: rugosidad superficial tan fina com 0,2µm Rz

Fotografia de Procés d'acabat a vibració
El procés ISF és un procés d'acabat a vibració en massa químicament accelerat, patentat a nivell mundial. El procés utilitza equips d'acabat a vibració convencional i abrasiu de tall nul que produeix una superfície súper-acabada isòtropa. És capaç d'aconseguir rugosidades de superfície tan baixes com 0,02 mm. Ra o 0,2 mm. Rz. Aquest súper-acabat isòtrop aconsegueix les més altes taxes de rendiment en termes de fricció, soroll i desgast de corrons, engranatges i turbines.

El procés ISF és un procés fisio-químic. S'utilitza amb abrasiu ceràmic de tall nul d'alta densitat i equips d'acabat a vibració convencionals en els quals es poden processar peces per lots.

El procés ISF està provat i certificat i s'està aplicant actualment en diferents indústries. Té major èxit en peces que treballen en condicions ambientals extremes. El procés ISF és ideal per al procés d'engranatges, components de la indústria aeroespacial, vehicles de competició, components de transmissió, coixinets, etc. També s'utilitza en aplicacions militars i està aprovat per la FAA. Els resultats confirmen que no importa el tipus de peça; amb el procés ISF s'aconsegueix millor rendiment, estalvi de temps, energia i diners.