Carboneras Internacional - Premses mecàniques de coll de cigne

Mios Serie T

Premses excèntriques: qualitat de grans sèries

L'empresa MIOS, fundada en 1960 per una família de “metal·lúrgics”, i guiada per joves i emprenedors ha anat llaurant amb el pas dels anys, un nom dins del món de les premses, ja sigui al mercat italià, com al mercat internacional, convertint-se en una empresa capdavantera en el sector de les premses excèntriques.

En l'actualitat, l'empresa MIOS desenvolupa la seva activitat en unes instal·lacions de 10.000 m2, mantenint constantment una producció potencial d'aproximadament 800 premses. Amb aquestes grans sèries s'obté una relació qualitat-preu competencialment imbatible.

Carboneras Internacional representa des de fa 20 anys l'empresa italiana MIOS, fabricadora de les mundialment conegudes premses excèntriques.

Els vuit models disponibles disposen d'un equipament de sèrie que es detalla a continuació: un bastidor de xapa soldada i insonoritzat; un cigonyal en acer altament dimensionament; un grup embragui-fre d'accionament pneumàtic; control dinàmic de l'electrovàlvula de doble cos; instal·lació pneumàtica completa amb dipòsit, filtre, electrovàlvula, presostato de control i vàlvula de seguretat; lubricació automàtica centralitzada amb cabal regulable; armari elèctric de comandament amb cuentagolpes i totalitzador; placa supletòria portatroqueles; sistema d'inversió del sentit de gir del motor; caixa de lleves amb indicador de l'angle de frenada; barreres en alumini d'obertura total. Bastidor inclinable a 22° per als models de 10, 20 i 40 t. Corredisses amb 4 i 6 guies a 45° amb recol·lector d'oli. Guies de material antifricción. Extractor mecànic en la corredissa. Segur de sobrecàrrega mecànic o hidràulic. Engranatges d'acer en bany d'oli per als models de 75 i 105 t. Cilindres equilibradors de la corredissa per als models de 75 i 105 t.

Entre els accessoris opcionals dels models es disposa d'un variador de velocitat-inverter, un motovariador, un motor a dues velocitats, unes barreres fotoelèctriques, una taula supletòria, un coixí pneumàtic, dispositius d'alimentació i per als models de 10, 20 i 40 t, un extractor mecànic en la corredissa i un segur de sobrecàrrega mecànic, i per als models de 75 i 105 t, la regulació motoritzada de la corredissa.