Bystronic Ibérica, S.A. - Premses diverses

Bystronic Beyeler Xpert

Premsa rebordeado: garanteix la màxima precisió de repetició

Fotografia de Premsa rebordeado

Amb la nova premsa rebordeado Beyeler Xpert el plegat resulta molt senzill, ja que, amb només prémer un botó, l'usuari pot aprofitar la vasta experiència en plegat de BYSTRONIC. D'aquesta manera, el plegat resulta més senzill que mai i, gràcies a la plataforma de programació ia la senzilla tecnologia, es converteix en un procés totalment transparent. Aquesta filosofia de plegat permet reduir costos i exerceix un efecte positiu en els resultats.

La Beyeler Xpert està equipada amb el banc de dades més extens del món, basat en DIN i Hammer, que pot ampliar-se de manera molt senzilla amb dades per a noves peces i materials. L'usuari conserva plena llibertat per a l'elaboració de les seves comandes. Es pot triar entre un procés de plegat totalment automàtic i la introducció dels diferents passos. Així, els usuaris avançats poden aplicar la seva experiència prèvia també a la seqüència de rebordeado. El mateix succeeix amb els coneixements adquirits amb els sistemes de tall BYSTRONIC que poden aplicar-se al procés de plegat, per exemple, els microtalls i els talls de descàrrega. Aquesta informació pot traslladar-se sense problema al control de la Beyeler Xpert. A més, la plataforma de programació ofereix la possibilitat d'executar processos paral·lels entre la instal lació de tall per làser i la premsa vorell.

La Beyeler Xpert no produeix errors d'angle i ofereix la màxima precisió de repetició. L'optimització de les peces es redueix al mínim absolut, fet que incrementa la productivitat de forma notable. Es posiciona amb una precisió de quatre mil·lèsimes de mil·límetre. Gràcies a aquesta precisió, la Beyeler Xpert garanteix sempre el mateix angle i un idèntic costat de l'angle. Totes les peces es pleguen amb la màxima precisió i cada angle produït encaixa. Això també es deu, en part, al fet que la Beyeler Xpert indica de forma automàtica com s'han de compensar les desviacions entre el valor nominal i el valor efectiu sorgides durant el plegat.

N'hi ha prou amb prémer un únic botó per obtenir resultats de plegat, independentment dels coneixements previs de l'usuari. L'ordre de plegat i el posicionament dels límits posteriors es determinen de manera automàtica, igual que es genera l'esquema d'eines o les dades del procés. El control obert fa possible modificar de forma individualitzada els càlculs globals. La Beyeler Xpert entusiasma a l'usuari per la seva còmode maneig, el seu control i per la concepció de la màquina en general. La programació de la Beyeler Xpert és molt senzilla: es requereixen tot just sis clics del ratolí per passar d'arxius de dades 3D a peces 3D. A més, les entrades numèriques poden efectuar directament a la màquina. No es requereix un PC addicional. Del màxim confort de l'usuari s'encarrega la interfície de menús del tauler de control, que centralitza completament tots els elements de comandament, així com l'ajuda de plegat desenvolupada per BYSTRONIC. Aquesta pot desplaçar gràcies a un pivot i un eix H, de manera que s'eliminen els contraplegados de forma efectiva i augmenta la precisió de plegat al màxim.