Maquinaria Hidráulica en General, S.L. (MHG) - Premses hidràuliques de quatre columnes

MHG LE.20.DM

Premsa hidràulica: de doble efecte oposat

Fotografia de Premsa hidràulica
La LE.20.DM és una premsa hidràulica de Maquinària Hidràulica en general, S.L. (MHG). Es tracta d'una premsa hidràulica especialment pensada i dissenyada per al seu ús en embutición i en estampació.

Aquestes premses es fabriquen de diversos models: doble muntants, coll de cigne i quatre columnes, segons l'aplicació que se li vulgui donar.

Depenent de les peces a fabricar, la premsa serà de “simple efecte”, “doble efecte oposat”, "doble efecte superior” o "triple efecte”, podent utilitzar-se coixí en la taula mòbil embutidora.

En totes aquestes premses es pot aconseguir la més àmplia gamma de característiques tals com: forces, dimensions i producció (cops/minut), incorporació de taula desplaçable i una altra sèrie d'accessoris.

En aquest cas, el model de premsa hidràulica LE.20.DM és un model de doble efecte oposat, amb bastidor de doble muntant, amb força màxima de 300 tones. Les dimensions de les taules són d'1.200x1.200 mm. La potència instal·lada és de 45 kW.

Com a novetat principal és una màquina equipada amb un sistema electrònic per al mesurament i el control dels diferents paràmetres i alarmes. Està dissenyada per a treballs d'embutición profunda.