Delteco, S.A.U. - Premses mecàniques de coll de cigne

Delteco PE-160

Premsa excèntrica: amb una potència de motor de 15 kW

Fotografia de Premsa excèntrica
La premsa excèntrica PE-160 de Delteco incorpora un motor amb una potència de 15 kW i una força nominal de 160 t. Realitza 50 cops/min i disposa d'un curs variable de 20 a 160 mm. La regulació del carro és de 120 mm i la distància màxima entre la taula i el carro és de 660 mm, amb unes dimensions de la base del carro de 900 x 600 mm. El diàmetre del forat del carro és de 50 mm i les dimensions de la taula són 1.300 x 780 mm. L'espessor de la placa de sobretaula és de 120 mm i el diàmetre del forat de la taula és de 335 mm. El pas entre muntants és de 480 mm i la profunditat de l'escot és de 400 mm.

Com a equipament estàndard compta amb una unitat d'embragatge freno pneumàtic Goizper, vàlvula de doble protecció Herion, sistema centralitzat de lubricació automàtica Intza, sistema de regulació motoritzada del carro, cilindres pneumàtics Festo, equip elèctric complet Telemàtica/Siemens i quadre elèctric amb autòmat programable de seguretat Pilz. A més, integra placa de sobretaula, autodiagnòstic d'avaries amb visualitzador digital, botonera giratòria i cuentagolpes.

Com a accessoris opcionals se li pot incorporar alimentador automàtic, devanadora, aplanadora, barrera immaterial fotoelèctrica, protecció d'alumini, bufat pneumàtic i encóder, entre uns altres.