Delteco, S.A.U. - Premses mecàniques de coll de cigne

Delteco PE-100

Premsa excèntrica: amb vàlvula de doble protecció

Fotografia de Premsa excèntrica
La premsa excèntrica modelo PE-100 de Delteco incorpora una vàlvula de doble protecció Herion i una unitat d'embragatge freno pneumàtic Goizper.

Compta amb sistema centralitzat de lubricació automàtica Intza i sistema de regulació motoritzada del carro (PE-160, PE-200). Integra cilindres pneumàtics i equip elèctric complet de telemecánica Siemens. Disposa d'una placa de sobretaula i autodiagnòstic d'avaries amb visualitzador digital i botonera giratòria. A més, integra cuentagolpes i compleix amb la normativa de seguretat de la CE.

Com a característiques tècniques, el model PE-100 disposa d'una força nominal de 100 t i la màquina realitza 50 cops/min. Integra una potència de motor de 15 kW i un curs variable de 20 a 130 mm. La regulació del carro és de 100 mm i la regulació màxima entre la taula i el carro és de 580 mm. Les dimensions de la base del carro són de 600 x 450 mm i el diàmetre del forat del carro és de 50 mm. Disposa d'una taula amb unes dimensions d'1.100 x 660 mm i l'espessor de la placa de sobretaula és de 100 mm. El diàmetre del forat de la taula és de 300 mm mentre que li passo entre muntants és de 410 mm. La profunditat de l'escot és de 320 mm.

Com a equipament opcional se li pot incorporar alimentador automàtic, barrera immaterial fotoelèctrica, protecció d'alumini, segur hidràulic de sobrecàrrega, bufat automàtic i canvi de curs semiautomàtic, entre altres opcions.