Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Portapinzas

Ceratizit Centro-P

Portapinzas optimitzats: amb un grau d'equilibrat, concentricidad i força de subjecció millorats

Fotografia de Portapinzas optimitzats
D'ara endavant, WNT enviarà els portapinzas Centro-P amb un grau d'equilibrat, concentricidad i força de subjecció millorats. Aquesta optimització té una influència essencial en l'increment de la vida de l'eina i qualitat superficial.

Les claus de ganxo i claus especials per a rosques ‘mini lock’ i còniques han estat canviades per claus de corrons, a causa de la millor manipulació.

Les principals característiques d'aquesta segona generació de portapinzas Centro-P són, d'una banda, la precisió de concentricidad de 0,001 mm, que es tradueix en una major vida de l'eina i millor qualitat superficial. També destaca el grau d'equilibrat G2,5 a 25.000 rpm amb massa de desequilibri 1 gmm, que comporta que no es produeixin danys als rodaments de la claveguera de la màquina, una millora de la qualitat superficial, que augmenti la vida de l'eina i es redueixi la producció de sorolls. Finalment, el rang de longitud d'eina ajustable (el vol de l'eina pot ser regulat gràcies al trepant previst després de la pinça), es tradueix en: menys vibracions; vida d'eina més alta; i millora de la qualitat de la superfície

Aquests portapinzas estan disponibles en cons: DIN 69871, MES BT i DIN 69893 (HSK).