Iscar Ibérica, S.A. - Portaeines

Iscar Piccoace

Portaeines de precisió: estan formats per dues parts principals: un cos i un casquillo excèntric

Fotografia de Portaeines de precisió
Iscar ha desenvolupat una línia de portaeines Picco. La línia Piccoace es caracteritza pel seu exclusiu sistema de fixació, referent per a tres propietats d'extrema importància: precisió, rigidesa i flexibilitat en l'orientació de la fixació.

Els portaeines Piccoace estan formats per dues parts principals: un cos i un casquillo excèntric. Quan es gira el casquillo (amb una clau), l'excèntrica mou un tascó de bloqueig que exerceix pressió sobre la fulla i la fixa en una posició precisa.

Avantatges:

Precisió: el sistema de fixació garanteix una repetibilidad extremadament elevada, de 0,005 mm

Rigidesa: gran rigidesa gràcies a l'avançat mecanisme de fixació, que fixa la fulla en una posició específica garantint els punts de contacte òptims

Ràpida substitució - el sistema de fixació Piccoace estalvia un temps molt valuós quan cal substituir la fulla

Flexibilitat en l'orientació de la fixació: la gran varietat de torns automàtics ha augmentat la demanda d'un sistema de fixació multiorientable. La major part d'eines del mercat ofereixen una única orientació de la fixació, mentre Piccoace ofereix una solució adequada per a tots els models de torns automàtics, la qual cosa permet a l'operari muntar/desmuntar la fulla des de qualsevol posició.