Plastic Agents, S.L. - Matèria primera plàstic

Rondoplast

Plàstics reciclats d'alta qualitat: per reemplaçar materials verges amb reciclats d'alt nivell

Fotografia de Plàstics reciclats d'alta qualitat
Rondoplast pertany al grup Polymeki, un dels majors fabricants de compostos termoplàstics tècnics d'Europa. Rondoplast es dedica a la fabricació de compostos termoplàstics reciclats d'alta qualitat.

Allí on el transformador busca reemplaçar un material verge per reduir costos però amb una garantia quant a qualitat, disponibilitat i estabilitat entre lot/lot, Rondo ofereix els seus graus Repro (100% reciclats) i REZYcom (graus desenvolupats a mesura amb barreges de reciclat i verge).

Els seus principals materials són: PP amb excel·lent acabat superficial (fluïdesa 12, 14, 20, 30, 35) , PP amb càrregues, PP modificat a l'impacte, ABS (estàndard i alt impacte), PC/ABS alt impacte, PBT (amb i sense càrregues).

Encara que la majoria de graus estan disponibles en color negre, també és possible fabricar graus en colors foscos (blau fosc, verd fosc, gris antracita 7024, etc.), garantint una estabilitat del color entre cada lot dins un llindar pactat.

Algunes innovacions en la línia REZYcom: PC/ABS ignífugo (V0) en color gris antracita (RAL 7024) utilitzat per a bases de lluminàries; PP soft touch amb propietats antilliscants que s'està utilitzant per a la fabricació de palets antilliscants; PP ignífugo (V2) que compleix la normativa DIN 53438 per a ús en el sector ferroviari alemany. Una de les seves aplicacions és per a la fabricació de guies per a cables de trens/metres.