Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes especials

Sandvik CoroCut M y R

Plaquitas per tronzado i ranurado: des de 15 mm per ranurado pesat fins a la menor grandària de tronzado de 0,5 mm

Fotografia de Plaquitas per tronzado i ranurado
L'especialista en eina de tall i sistemes d'eina Sandvik Coromant ofereix una gamma completa d'amples de ranurado, CoroCut. S'han introduït majors grandàries de seient per mecanitzar ranures més amples, al mateix temps que una nova qualitat de plaquita ofereix un major rendiment en tasques exigents de tronzado i ranurado.

Amb les plaquitas de grandàries M i R i de portaeines per a major amplària, el programa CoroCut de tronzado i ranurado constitueix ara una gamma completa, des de 15 mm per ranurado pesat fins a la menor grandària de tronzado de 0,5 mm. Ambdues eines formen part de l'avançada solució CoroCut, que potencia la precisió del ranurado i del tronzado, gràcies al disseny patentat del seient de la plaquita, del tipus de riel en V. El sistema CoroCut de Sandvik Coromant augmenta la productivitat en funció d'una elevada velocitat de tall en tot tipus de material, immillorable control d'encenall en totes les tasques i un bon acabat superficial gràcies a la innovadora tecnologia rascadora. Existeixen moltes aplicacions en les quals una única eina CoroCut pot substituir a dues o més eines convencionals.

La grandària R de CoroCut, que és el major de totes les plaquitas CoroCut, està optimitzat per aconseguir gran robustesa en labors exigents com el ranurado pesat. Aquesta plaquita ofereix l'avantatge de la seva exclusiva rigidesa, que permet mecanitzar ranures de qualitat fins a de 15 mm d'ample en acer comú, acer inoxidable i fosa de ferro. La grandària M de CoroCut treballa amb una elevada arrencada d'encenall ben controlat en ranurado pesat i operacions de desbastament; així mateix, és capaç d'obrir ranures de 9-11 mm d'ample en la majoria dels materials.

També es presenta la qualitat de plaquita GC1145 dedicada a tronzado i ranurado per complementar les noves opcions de plaquita per ranurado. Gràcies a la seva major tenacitat i resistència al desgast, aquesta nova qualitat manté intacte el seu tall de tall, la qual cosa li permet romandre més temps en actiu.