Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Plaquitas per a fresat pesat: estan disponibles en les qualitats extra-duradores Summe Tec

Fotografia de Plaquitas per a fresat pesat
Iscar Ibèrica presenta les plaquitas H600 WXCU 08 que disposen de talls de cort helicoïdals per a una entrada suau en el material, angles d'incidència de 17º per reduir els esforços laterals i el tractament superficial Summe Tec per a una major durada del tall de cort.

Les noves plaquitas Helido/FeedMill H600 WXCU són trigonals de doble cara i amb sis talls de cort que combinen la resistència d'Helido amb la geometria especial de FeedMill per facilitar el fresat a molt elevats índexs d'avanços fins a 3,5 mm/dent per a una ràpida extracció de metall. Les plaquitas H600 WXCU 08 estan rectificades perifèricament. Les forces de cort resultants estan dirigides axialment cap a la claveguera. Aquest disseny proporciona una gran estabilitat i permet un mecanitzat a elevats avanços fins i tot amb llargues volades. A més, la nova plaquita WXCU 08 munta en un seient inclinat en cua d'oreneta que proporciona una fixació molt ferma.

Les noves plaquitas estan disponibles en les qualitats extra-duradores Summe Tec i una àmplia gamma d'angles de despreniment adequats per a una àmplia gamma de materials i aplicacions.