Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Helido S845 F45SX. - R16

Plaquitas per a fresat: pot planejar a 45º

Fotografia de Plaquitas per a fresat
Iscar presenta una nova família d'eines per al fresat a 45°. La nova plaquita quadrada Helido S845 SXMU 1606 ADTR-MM té 8 talls de cort helicoïdals a dretes, proporcionant una solució molt econòmica. És molt gruixuda i resistent i disposa d'una faceta que proporciona un excel·lent acabat superficial.

La plaquita es fixa amb un fort cargol M5 dins d'un seient en cua d'oreneta, obtenint-se una fixació molt rígida.

A causa de la tecnologia de producció més avançada, a les excel·lents combinacions de qualitats, a l'exclusiu conformador d'encenalls i als angles de tall positius, la nova família ofereix una elevada durabilitat, baixes forces de tall i una excel·lent durada.

La nova plaquita es pot utilitzar per al mecanitzat d'acer, acer inoxidable i fosa, amb uns paràmetres de cort molt elevats.

La gamma de diàmetres disponible és de 40 a 250 mm. Pot planejar a 45° fins a 7 mm de profunditat.

Els usuaris d'eines que munten plaquitas positives d'una sola cara SEKT o SEKN trobaran la família S845 F45SX..-R16 més atractiva, quant a preu i resultats.

La família Helido combina els avantatges més destacats de la família Helimill (tall de cort helicoïdal i angles de despreniment positius) i la família MILL2000 (estructura altament resistent), que són les més adequades per a aplicacions de fresat pesat.