Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

3P Sumo-Tec

Plaquitas para mecanitzat: amb recobriments CVD i PVD

Fotografia de Plaquitas para mecanitzat
Iscar ofereix un concepte innovador en el mecanitzat denominat Línia 3P Summe-Tec, on 3P significa Productivity, Profitability and Performance, que aporta una major productivitat, millor rendibilitat i major rendiment.

El més destacat en la introducció del producte 3P és la tecnologia Summe-Tec, que es caracteritza per una sèrie de qualitats ‘premium’ de carbonitruro de titani que cobreixen els desafiaments del mecanitzat de les indústries del tall de metall.

Les qualitats incrementen significativament la durada de la plaquita com a resultat de l'innovador substrat d'enginyeria científica d'Iscar. A més, les qualitats Summe-Tec es distingeixen per la tecnologia de recobriment més avançada, emprant els processos CVD i PVD. El procés PVD es basa en la tecnologia de recobriment Al-Tec d'Iscar i el recobriment CVD es basa en la tecnologia Alpha-Tec, que resulta ser molt superior quant a resistència al desgast seguit per una major durada de l'eina, menor tensió en la superfície de la plaquita i un recobriment superficial uniforme que s'aconsegueix en un tractament postrecubrimiento. La superfície uniforme contribueix a un flux d'encenall suau i ininterromput, menor generació de calor i menor fricció. El procés millora la tenacitat i la resistència al mellado, reduint així la fricció i recrecimiento del tall, resultant en una major durada de l'eina amb condicions de cort més elevades i en tot tipus de materials.