Iscar Ibérica, S.A. - Altre eines per a màquina-eina

Penta 34 / 34F

Plaquitas de precisió: amb 5 talls per ranurado

Fotografia de Plaquitas de precisió
Les plaquitas de precisió de la gamma Pentacut d'Iscar són les úniques plaquitas de precisió de 5 talls per ranurado i tronzado que Incrementa la producció en sèrie.

Iscar presenta les plaquitas Penta 34 amb un rompevirutas PB. El rompevirutas PB es caracteritza per tenir una única cavitat amb despreniment positiu, angle de posició neutre i tall rectificat. Pot utilitzar-se fins i tot amb baixos avanços: de 0,03 a 0,10 mm/v. Entre altres característiques estan dissenyades per al mecanitzat de materials tous; compten amb una excel·lent solució pel tronzado d'acer de rodaments i altres materials molt dúctils.

A més Iscar ha desenvolupat la plaquita Penta 34F, per ranurado frontal i cajeado fins a una profunditat de tall de 5 mm en un diàmetre mínim de 22 mm. Després del ranurado inicial no hi ha límit per ampliar la ranura des d'o cap al centre. Algunes de les característiques és la combinació del rígid sistema de fixació i el robust disseny de la plaquita, permet el mecanitzat amb elevats paràmetres de cort. A més el rompevirutas tipus C millorat i gamma d'avanços de 0.05 a 0.15 mm/v; el rígid sistema de fixació ofereix una excel·lent qualitat superficial i rectitud lateral, així com un fons de ranura pla; substitució de la plaquita fàcil i ràpida des de qualsevol lloc del portaeines; plaquita multi-aresta amb cinc talls de tall, la qual cosa fa que el seu preu per tall de tall sigui extremadament avantatjós; les plaquitas es poden utilitzar amb qualsevol eina PCHR/L...-34 estàndard