Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

GC4220

Plaquitas d'arrencada d'encenall: per al seu ús en fresat mitjà

Fotografia de Plaquitas d'arrencada d'encenall
La qualitat GC4220 de Sandvik Coromant promet una millora del 20 o 30% en la productivitat gràcies als últims avanços en la tecnologia de qualitats, recobriment i substrat millorats.

Apropiada per al seu ús en fresat mitjà a desbastament amb altes temperatures generades pel fresat d'alta velocitat, o materials endurits, la qualitat GC4220 ofereix seguretat i previsibilidad per augmentar la productivitat i optimitzar l'alt règim d'arrencada d'encenall.

La qualitat GC4220 garanteix una gran seguretat a majors velocitats i avanços que GC4020, bon rendiment en la fabricació sense supervisió, així com una major velocitat d'arrencada d'encenall. La particular força de GC4220 resideix en la seva resistència al cràter de desgast i a la deformació plàstica, problemes comuns de desgast quan es treballa a elevades velocitats i avanços. Amb els seus talls més robusts i la seva tenacitat en el nucli, així com la seva capacitat de suportar dades de tall elevats, GC4220 és més previsible en el fresat en sec, en el planejat i en el fresat lateral, garantint un excel·lent acabat superficial.

GC4220 és apropiada per a la seva aplicació en tots els conceptes d'eines CoroMill. La introducció de la qualitat GC4220 per al fresat d'acer continua amb la nova línia de qualitats de Sandvik Coromant presentada dins del programa de la nova generació de plaquitas.