Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Sandvik Coromant GC1020 y GC3220

Plaquitas: per al fresat de fosa

Fotografia de Plaquitas
La generació de plaquitas de Sandvik Coromant aconsegueix la següent fase amb la introducció de dues noves qualitats K per a fresat. GC1020 i GC3220 són les últimes innovacions per obtenir resultats superiors en aquest àrea competitiva.

Després de la recent introducció dels últims avanços en el fresat d'acer, l'àrea de fosa es veurà de nou impulsada amb la millora de la tenacitat i la resistència al desgast amb dues qualitats summament versàtils, dissenyades per realitzar les operacions variades que són característiques a l'àrea del fresat de fosa.

Amb la GC1020, Sandvik Coromant introdueix una qualitat excel·lent per a tot tipus d'aplicacions, com a primera elecció en el fresat de fosa nodular, i en totes les operacions de fresat amb refrigerant. Un fort recobriment de PVD garanteix unes velocitats de cort altes i un reduït desgast, i amb excel·lent resultat en condicions inestables, és actualment la primera elecció per a la maduixa CoroMill 390.

Amb la capa de recobriment més gruixuda per una plaquita de fresat, la GC3220 ofereix grans millores pel que fa a durada i resistència al desgast, optimitzada per al mecanitzat en sec de fosa grisa. Dissenyada per destacar en el fresat en esquadra i planejat, especialment amb grans diàmetres, GC3220 ofereix un mecanitzat fiable i sense problemes.

Aquestes dues qualitats s'incorporen a les geometries ja existents i estan disponibles en una àmplia selecció de plaquitas per a la família CoroMill amb vista a incrementar la productivitat a les àrees de fresat de fosa.