Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

HP ANKT 0702..

Plaquitas: amb un tall de tall de 7 mm

Fotografia de Plaquitas
Iscar Ibèrica, S. a., dissenya plaquitas model HP ANKT 0702 amb un tall de tall de 7 mm, de la família HELI2000.

Les dues famílies que incorporen la plaquita són: les maduixes HP I90AN (gamma de diàmetre de 10 a 40 mm) i els plats HP F90AN (en gamma de diàmetre de 32 a 63 mm). Ambdues famílies ofereixen avantatges similars a l'HELI2000 i una major densitat de dents en comparació de les maduixes que munten les plaquitas HM90 ADKT 1505, les HM90 APKT 1003 o les S/X/QOMT 0602. Aquesta major densitat per dent permet el mecanitzat a avanços de la taula molt elevats amb el resultat d'una major productivitat.

Com a característiques principals, el disseny i el seient de la plaquita HP ANKT 0702 permeten el mecanitzat a avanços de la taula molt elevats en aplicacions de fins a 7 mm de profunditat de cort. Es tracta d'una plaquita resistent i duradora.

Les tolerància de la maduixa i la plaquita són molt estretes, minimitzant el graó en les superfícies mecanitzades i proporcionant esquadres a 90° molt precises.

Està disponible en dos tipus de mànecs: cilíndric amb forats per a la refrigeració, i mànec Weldon, sense refrigeració.

A més, permet el fresat descendent i les maduixes en versió de pas normal o pas fi, amb major densitat per dent que les famílies de maduixes Iscar existents.