Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes especials

GC1125

Plaquita per tronzado i ranurado: excel·lent rendiment en acer, acer inoxidable, HRSA i fosa

Fotografia de Plaquita per tronzado i ranurado
La qualitat GC1125 de Sandvik Coromant fa honor al principal sistema d'eines per tronzado i ranurado, CoroCut d'1 i 2 talls, i és ara la primera elecció per millorar el rendiment en operacions de tronzado, ranurado, cilindrado i perfilat en una àmplia gamma de geometries.

L'optimització de les propietats d'aquesta qualitat proporciona un àrea d'aplicació més àmplia, així com la capacitat de manejar majors dades de cort. GC1125 té una bona capacitat en tots els nivells i ofereix els mitjans per millorar el rendiment en una àmplia gamma de geometries per a nombroses operacions de tronzado, ranurado, cilindrado i perfilat. Es tracta de la seva primera elecció per a aplicacions en acer i acer inoxidable, i destaca en mecanitzar fosa d'acer i materials HRSA.

Aquests avantatges representen un gran avanç en la tecnologia del recobriment i substrat. La combinació millora la seguretat i la resistència al desgast, ja sigui funcionant a elevades velocitats de tall o durant un temps més llarg de cort. El nou recobriment PVD amb capes de TiAIN, inclou propietats dissenyades per a l'àmplia àrea d'aplicació de GC1125. Aquest nou substrat de gra fi i optimitzat per a acers i acers inoxidables ha millorat la duresa i suporta dades de cort més elevats.

GC1125 és una opció senzilla, que permet als tallers de mecanitzat fabricar més peces amb una sola qualitat. La seva àmplia gamma de geometries ofereix un rendiment millorat per a un gran nombre d'operacions de mecanitzat.

En operacions de tronzado, està optimitzada per a acer, acer inoxidable i materials HRSA, primera elecció per a geometries CF i CR. CF és l'elecció per a baix avanç, que ofereix un excel·lent control d'encenalls i acabat superficial; CR és la geometria robusta per tronzado de barres i corts intermitents a alts avanços.

En operacions de ranurado, GC1125 és una bona elecció per a acer i acer inoxidable en la geometria GF, que ofereix precisió i toleràncies estretes a causa del seu tall de tall agut.

Per a operacions de perfilat en acer, fosa i acer inoxidable, es disposa de dues geometries: RM para perfilat en tots els materials i primera elecció per a acer inoxidable; RO per a un excel·lent control d'encenalls a baixos avanços.

Per a aplicacions d'acer, TF disposa d'una geometria positiva per a un bon control d'encenalls i acabat superficial, la qual cosa redueix el risc de tall d'aportació.

Les proves de rendiment en operacions de tronzado i ranurado contra la millor qualitat anterior van demostrar una gran millora oferta per GC1125.

En el ranurado d'un engranatge utilitzant les mateixes dades de tall, GC1125 va ser capaç de fabricar gairebé el doble de peces. En una prova comparativa de tronzado d'un eix de pinyó, en les mateixes condicions, GC1125 va ser capaç de treballar durant més temps que la qualitat de la competència.