Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

Sandvik Coromant Wiper WMX

Plaquita per al tornejat d'acer P, acer inoxidable M i fosa K: dotada d'un radi de punta que permet millorar el rendiment de tornejat

Fotografia de Plaquita per al tornejat d'acer P, acer inoxidable M i fosa K
Sandvik Coromant presenta el seu plaquita WMX Wiper, dotada d'un radi de punta que permet millorar el rendiment de tornejat, utilitzar avanços majors, així com aconseguir un millor acabat superficial i tolerància. La plaquita es presenta amb una selecció de qualitats adequada per a una àmplia gamma d'aplicacions, des de corts exigents i discontinus en desbastament de fosa a baixes velocitats de tall, fins a l'acabat superficial d'alta qualitat en acers inoxidables amb altes velocitats de cort.

Gràcies a la plaquita WMX Wiper, ara els usuaris poden duplicar la velocitat d'avanç sense que això afecti a l'acabat superficial establert, o poden mantenir la velocitat d'avanç existent i obtenir un acabat superficial doblement suau, la qual cosa augmenta la productivitat del mecanitzat. Els operaris de la màquina agrairan aquesta acció de tall de la plaquita: més suau, més silenciosa i amb menys vibració. Altres qualitats de la WMX Wiper que percebran els usuaris són un millor trencament d'encenall i un excel·lent acabat superficial amb avanços elevats, la seguretat de la producció està garantida.

La plaquita WMX Wiper resulta perfecta per al tornejat amb plaquitas negatives i en la major part de les aplicacions d'acer ISO P, acer inoxidable ISO M i fosa ISO K.