Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

CC6060

Plaquetes de qualitat ceràmica: per tornejat i fresat de HRSA

Fotografia de Plaquetes de qualitat ceràmica
L'especialista en sistemes d'eina i eines de tall Sandvik Coromant ha ampliat la seva gamma CC6060 de qualitats ceràmiques de Sialon per donar suport al tornejat i fresat de les superaliatges termorresistentes (HRSA). Les incorporacions al programa de productes inclouen plaquetes per mecanitzat d'acabat i semiacabat.

La qualitat de Sialon de CC6060 s'ha optimitzat per a obtenir avantatges de productivitat en el que a peces de diàmetres més grans i longituds de tall més llargues es refereix. Gràcies a la seva resistència al desgast en entalla, aquesta qualitat també proporciona confiança a la màquina amb profunditats de tall grans en comparació amb qualitats ceràmiques similars, i és capaç de resistir grans velocitats d'avanç.

Sialon és una barreja de nitrur de silici i òxid d'alumini que ofereix la millor estabilitat química per reduir el desgast en entalla en operacions exigents. Sandvik Coromant afirma que Sialon proporciona la capacitat d'operar a velocitats de 4 a 6 vegades superiors a les de plaquetes de metall dur convencionals.

La gamma de plaquetes d'acabat i semiacabat recentment ampliada és ideal sobretot per mecanitzat de materials de desbast com HRSA, principalment en operacions amb grans longituds de tall, o perfils o cavitats de fresat (laminat cap o fora del tall).