SMW Autoblok Ibérica, S.L. - Plats per a torns

Serie AP y NT

Pinces portaeines: autocentrantes, hermètiques i amb moviment radial

Fotografia de Pinces portaeines
Les pinces de les seriïs AP i NT han estat estudiades per equipar tots els tipus de centres de mecanitzat amb nivell mitjà a alt de volum o mecanitzar materials en ambients altament agressius, polvorientos o la presència de líquid refrigerant d'alta pressió.

L'ús típic d'aquestes pinces és en màquines horitzontals d'alta producció (de simple o doble claveguera), i verticals (amb claveguera tradicional o invertit). Les principals característiques d'aquestes pinces són que no és necessari el manteniment diari i que tenen una llarga vida de funcionament.

Les pinces estan disponibles en els següents diàmetres: 170, 210, 260, 315 i 400 mm. Tots els components interns estan completament segellats i funcionen en bany d'oli, la qual cosa proporciona una constant lubricació a tots els elements mòbils. El sistema de lubricació garanteix una força i un servei a llarg temps, i evita pèrdues de temps a causa de la falta de lubricació.

Les pinces AP estan dissenyades per a operacions d'alta velocitat. Estan disponibles en les següents versions: AP-D amb arpes dentades en polzades; AP-M amb arpes dentades en sistema mètric; AP-C amb arpes dentades de xaveta i ranura. Les AP-RD ofereixen un canvi ràpid d'arpes per a arpes dentades i l'AP-RC, també amb canvi ràpid d'arpes, són per a arpes de xaveta i ranura.

La sèrie NT són pinces amb força centrífuga compensada dissenyades per a operacions d'alta velocitat. Estan disponibles en les següents versions: NT-D amb arpes dentades en polzades; NT-M amb arpes dentades en sistema mètric; NT-C amb arpes dentades amb xaveta i ranura. Les NT-DR són pinces amb força centrífuga compensada amb canvi ràpid d'arpes per a arpes dentades i les NT-RC amb canvi ràpid d'eines per a arpes dentades de xaveta i ranura.

Totes les versions de canvi ràpid d'arpes poden usar les arpes estàndards altes i les rosques en T; la sèrie D amb dentadura en polzades; M amb el sistema mètric; i C amb xaveta i ranura.

Els moviments radials de les arpes permet que el client realitzi el canvi de les arpes en les pinces.

El cos de la pinça és fos i extremadament rígid, i les arpes tenen guies molt llargues, permetent una millora de la precisió i la rigidesa, i un increment de la vida de la pinça. Les pinces estan dissenyades per alimentar el pas central del líquid refrigerant i/o de l'aire comprimit a través del cos de la pinça.