Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Vipa ecoPanel

Panells tàctils: per a la construcció de maquinària i plantes

Fotografia de Panells tàctils
La sèrie de panells ecoPanel de Vipa ofereix oportunitats als constructors de maquinària i plantes, compten amb una visualització eficient a preus atractius. Els panells tàctils no incorporen parts mòbils.

En la sèrie de panells tàctils Vipa se centra especialment en la durabilitat del producte i la qualitat. Això s'aconsegueix amb les construccions especials que permeten el funcionament sense ventilador o disc. 

Interfícies com Ethernet, USB, així com interfícies seriïs cobreixen totes les necessitats de comunicació, incorporant també una àmplia llibreria de drivers. Depenent de la versió, la resolució de pantalla és de 480 x 272 (4,3 ") o 800 x 480 píxels (7"). Inclou el sistema operatiu Windows Embedded CE 6.0 en combinació amb la mundialment coneguda solució bàsica Scada Movicon. El programari Movicon centra una poderosa tecnologia de manera simplificada en un entorn d'edició extremadament fàcil d'usar. Projectes modulars i escalables ofereixen una eficient projecció, cobreixen totes les necessitats del client i garanteixen una completa compatibilitat amb els més alts nivells de Scada Movicon.