Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Ordinadors de Panell (Panell PCs)

Siemens PC 577 /PC 477

Panell PC: per a aplicacions industrials

Fotografia de Panell PC
Siemens ha desenvolupat dos panells PC per a aplicacions industrials: el Simatic PC 577, per a requeriments industrials estàndard, i el PC 477, més robust, per a aplicacions més exigents.

Tots dos models se subministren en versions de 12 i 15” i amb pantalla tàctil, mentre que el PC 577 inclou a més una versió tàctil amb pantalla de 19”.

El PC 577 està proveït d'un Pentium 4 de, fins a 2,4 GHz i una memòria RAM extensible a 3 GB. Els frontals porten incorporat un port USB 2.0 per connectar, per exemple, un gravador portàtil de DVD i treure còpies ràpides de seguretat. També existeix una connexió a Ethernet. Aquest equipament i les extensions disponibles permeten adaptar el PC 577 a l'aplicació pertinent.

El PC 477 funciona sense elements mòbils, com a ventiladors o discos durs, estant concebut per tant per a aplicacions exemptes de manteniment i d'alta disponibilitat. Hi ha per triar entre diversos processadors Pentium de fins a 933 MHz. Disponibles amb memòria RAM de 512 MB i targetes Compact Flaix de fins a 1 GB de memòria. Els ports integrats són dues connexions Ethernet, tres USB 2.0, així com un COM1 i un VGA. Com a element addicional hi ha una connexió MPI/Profibus. El PC 477 es pot utilitzar fins i tot en espais estrets, gràcies al seu disseny compacte i el seu calat d'amb prou feines 75 mm. Uns bastidors especials permeten ampliar-ho fins a amb tres targetes PC104plus.