Salvagnini Ibérica, S.L. - Panelladores

P4X

Paneladora compacta: la producció del panell és completament automàtica

Fotografia de Paneladora compacta
La paneladora compacta dissenyada per l'empresa italiana Salvagnini Ibèrica destaca per una producció ajustada, una automatització flexible i una tornada de la inversió. S'ha dissenyat tenint com a línia guia la millora del procés productiu, de fet cada detall es va pensar parell donar el millor en la manipulació de xapa, plegat, programació, diagnòstic i control.

La P4 concretiza el concepte d'automatització flexible lloc que concentra en si totes les operacions que requereixen la intervenció manual: manipulació, equipament i plegat.

A més, garanteix un ràpid i eficaç tornada de la inversió gràcies a l'elevada qualitat del producte final, a la reducció de les deixalles de mecanització, l'eliminació de temps morts i la integració real de totes les activitats auxiliars de manipulació i equipament en un únic sistema.

Per incrementar la productivitat de les seves màquines, Salvagnini ha implementat en les seves paneladoras la tecnologia propietària ABT: un conjunt de components, fórmules, algorismes i dispositius que estan integrats en la paneladora i fan que la màquina sigui confiable i que tingui un elevat rendiment, garantint la precisió constant en el temps.