Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Ordinadors industrials (PCs industrials)

Rack PC

PC industrial per a aplicacions industrials: d'alt rendiment

Fotografia de PC industrial per a aplicacions industrials
Siemens, a través de la seva divisió de productes i sistemes industrials, ha equipat el seu nou PC industrial Simatic Rack PC 547B, inclòs dins de la robusta gamma dels Rack pc de 19 polzades, amb processadors d'última generació Core2- Duo amb tecnologia de 64 bits. Gràcies a aquesta potència de càlcul el PC està capacitat per al processament ràpid de grans volums de dades en sistemes de control distribuït o en aplicacions de visió artificial amb finalitats industrials. Les seves reduïdes dimensions permeten el muntatge en armaris elèctrics de 19 polzades amb una profunditat mínima de 500 mil·límetres.

El Rack PC treballa a temperatures ambienti de fins a 40 °C durant les 24 hores en entorns industrials, utilitzant la seva màxima capacitat de processament. El disseny, millorat respecte al model anterior, i la ventilació, amb sobrepressió interna controlada, ofereixen una protecció eficaç contra la pols. S'han incorporat a més nous ventiladors silenciosos regulats per temperatura i suports especials per a discos durs, inmovilizadores de targetes i una subjecció per a l'endoll de connexió a la xarxa com un mitjà de protecció contra vibracions i cops.

La potència de càlcul del Rack PC 547B és, fins a un 50 per cent superior a la del model precedent. El model amb processador Intel Core2-Duo-I6600 a 2,4 gigahercios i caché de segon nivell de quatre megaoctets i el model amb processador Intel Core2-Duo-T4300 a 1,8 gigahercios i memòria caché de segon nivell de dos megaoctets compten amb Front Side Bus a 1055 o 800 megahertz.