Pmz Comatrans, S.A. (Transmisión) (pmz transmisión) - Motors elèctrics de corrent altern, motors asíncrons i motors CA

Motors elèctrics: en corrent altern i corrent continu

Fotografia de Motors elèctrics
PMZ Comatrans ofereix als seus clients una àmplia gamma de motors elèctrics en corrent altern i corrent continu, des de potències de 40 W fins a 2000 kW, carcasses en alumini i fosa i motors amb normativa Atex, Rina, UL, Nema, etc.

A més disposen d'un magatzem amb els components necessaris per a la realització de motors a mesura partint dels models standards: motors amb ventilació forçada i encoder incorporat o sense ventilador, motors amb bridas reduïdes o augmentades, motors IP 65, i un llarg etc.

Dins dels motors trifàsics existeixen motors trifàsic asíncrons, motors trifàsic síncrons, motors amb convertidor de freqüència incorporat, motors per a convertidors de freqüència i motors d'alta eficàcia.

Els motors de fre, poden ser: motors fre de corrent altern, motors fre de corrent continu, motors fre d'imants permanents, motors fre de seguretat i motors amb convertidor de freqüència.

PMZ Comatrans explica, a més, amb motors monofásicos de parell d'arrencada alta i motors monofásicos d'arrencada electrònica.

La projecció dels motors plans ha estat considerant els diferents camps de treball com el tall de la fusta, cort de la pedra natural, com el marbre.

PMZ Comatrans disposa de motors per a l'ús de zones amb atmosferes potencialment explosives en presència de gas, vapors o pols combustible, de categoria 2, idonis per a zona 1, zona 2 (2G) zones 21 a zones 22 (2GD). També Motors Fre amb normativa ATEX, de C.A i C.C, totalment estancs, IP65.

Realitzen la fabricació de motors especials segons indicacions del client: motors d'IP 23, motors d'anells rozantes, motors per a ventilació i motors per cabrestantes.