JKE Robotics, S.L. - Mordasses

PSV

Mordasses per a màquines eines: amb funcionament pneumàtic

Fotografia de Mordasses per a màquines eines
JKE Robotics, S.L. disposa d'una àmplia gamma de mordasses i capçals per a fixació de peces en màquina eina per al seu posterior mecanitzat.

Les mordasses autocentrantes PSV s'usen de manera general en màquines amb l'objectiu de fixar les peces. L'impuls de la força d'estrenyi en la peça ve determinat per la pressió d'un pistó de doble actuació incorporat en la mordassa.

El cilindre que comanda el pistó pot encapsular-se dins del la maquina. La transmissió de l'impuls, des de l'eix fins a les arpes, es realitza a través de dues fortes lleves. Els elements estan connectats per assegurar el moviment d'obertura / tanqui.

Els ajustos finals en la mordassa s'efectuen una vegada realitzat l'assembli, amb una subalimentación de pressió pneumàtica a través d'equipaments especials.

Els dispositius PSV estan equipats amb una protecció contra el filtraje de brutícia i amb entrades per a la seva pressurització. Les connexions pneumàtiques estan situades en la part inferior del cilindre i lateralment en el cos de la mordassa.Com a opcional es pot subministrar un cilindre doble per millorar la força d'amarri.