Heller Máquina-Herramienta, S.L. - Mordasses

Helfer

Mordasses modulars de precisió: fabricades en acer endurit

Fotografia de Mordasses modulars de precisió
Línia de mordasses de precisió que gràcies a la seva estructura modular poden intercanviar-se tots els accessoris i components mantenint una alineació perfecta, per la qual cosa la despesa es redueix considerablement. A més compta amb multitud de punts de referència que permeten una precisió extrema proporcionalment en totes les parts de la mordassa.

L'acer endurit que s'utilitza en la seva fabricació i el seu procés de temperat garanteixen l'estabilitat i durabilitat que demanden els professionals. A més té usos diversos i pot ser utilitzada en molts tipus de treball gràcies, entre altres coses, a les seves múltiples posicions.

Estan especialment dissenyades per a operacions d'agarri i subjecció en centres de mecanitzats verticals i horitzontals encara que en treballs amb fresadores i rectificadores també mostren molt bons resultats quant a precisió. Gràcies a les seves característiques de disseny proporciona una perfecta alineació i permet amarrar peces simultàniament ja que es pot utilitzar de forma horitzontal i vertical.