Fresmak, S.A. - Mordasses

Fresmak

Mordasses d'alta pressió: de gran força d'amarri

Fotografia de Mordasses d'alta pressió
Fresmak presenta les mordasses d'alta pressió de les quals figuren els models clàssics d'Arnold, Arnold Mat i Arnold Compact, a més de la mordassa Arnold Twin amb el sistema de 3ª mà.

La mordassa Arnold Twin és capaç d'amarrar dues peces alhora amb alta pressió i incorpora un sistema d'amarri de forma consecutiva, la qual cosa permet la col·locació individual de les peces a amarrar, tant en posició horitzontal com a vertical.

A fi d'oferir una solució als innombrables problemes d'amarri de peces a mecanitzar, Fresmak ha iniciat una ampliació de la seva oferta de gamma de productes per als seus clients.

Així, s'amplia amb una mordassa universal manual mecànica, sense alta pressió, amb boques de fixació descendent per a solucions d'amarri senzill en trepants i fresadores. També està disponible la mordassa d'amarri múltiple per l'amarri de peces de grandària reduïda possibilitant la fixació de diverses peces i l'aprofitament màxim de la zona de treball.

Aquests productes suposen el començament de l'objectiu de Fresmak de ser el referent per a la solució dels problemes d'amarri.