Orpi, S.L. - Mordasses

Golmatic Ruppert

Mordassa: de subjecció centrada

Fotografia de Mordassa
La mordassa de subjecció Ruppert, empresa representada per Orpi, S.L., és ideal per a treballs en taula circular gràcies a la fixació centrada.

Es tracta d'una mordassa de subjecció centrada amb placa giratòria, amb subjecció per tots dos costats amb elevada força gràcies a un pas fi i a un suport de rosques massís. El centre és ajustable de manera precisa i la part superior és amb ajustos de centre 18H7, per a treballs precisos sobre la taula circular i amb centrats rapidíssims. Totes les clavegueres es mouen sota proteccions que els mantenen ocults. Ambdues mordasses d'ajust regulables amb regletes paral·leles.

Les guies, superfícies i mordasses estan rectificades, amb claveguera TR 16 x 2 a esquerra i dreta bonificat, temperat per inducció i rectificat. Els suports de rosques són extremadament estables embridats des d'a dalt en les mordasses ajustables.

L'altura constructiva sense placa giratòria és de 77 mm. La placa giratòria és de 30 mm i l'obertura o amplària interior màxima és de 83 mm. La xaveta d'ajust-fresat és de 8/10 mm. El seu pes és d'11,5 kg.

Com a accessori opcional presenta el mandril de centrat MK 2/18 per al centrat en la taula circular.