AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Màquines especials per a metalls

Agme PH-50

Mòduls d'abocardado de tubs: per a l'assemblat de l'estructura inferior dels seients

Fotografia de Mòduls d'abocardado de tubs
Aquest mòdul d'abocardado de tubs va ser dissenyat per Agme per a l'assemblat de l'estructura inferior dels seients. Concretament va ser desenvolupat per unir les peces d'amarri amb el tub mitjançant l'abocardado dels extrems d'aquest últim.

Aquesta maquinària especial està composta per dues unitats d'abocardado confrontades, amb 2 premses hidràuliques Agme PH-50, un dispositiu d'extracció format per 2 carros de desplaçament de les unitats d'abocardado, 1 carro d'extracció a rampa de la peça assemblada i un dispositiu de greixatge dels útils d'abocardado.

El cicle comença després de l'alimentació manual del tub sobre les mordasses i de les xapes d'amarri. Llavors es produeix un acte centrat del tub, quedant subjecte el tub per les mordasses.

Posteriorment, primer es realitza el primer abocardado entre les mordasses i la xapa d'amarri i després, el segon abocardado entre la xapa d'amarri i l'útil d'abocardado. Finalment es produeix l'extracció de la peça i un greixatge dels útils d'abocardado.