Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Altres equips de control d'impressió

Siemens Retrofit

Modernització d'instal·lacions: de manera fàcil i ràpida

Fotografia de Modernització d'instal·lacions
Sota el lema: "The prints of success: Solutions by Siemens", Siemens ha presentat en la lfraExpo 2002 a Barcelona, la seva gamma de productes per al sector d'arts gràfiques. La presència s'ha centrat en solucions completes de comandament, control i regulació en màquines d'impressió basades en el sistema modular d'accionaments Simovert Masterdrives MC (Motion Control). Amb la filosofia de retrofit, Siemens demostra el fàcil i ràpid que és modernitzar màquines i instal·lacions obsoletes.

En màquines d'impressió la tecnologia d'accionaments Simovert Masterdrives MC permet majors velocitats i menor consum d'energia, en comparació d'accionaments de corrent continu convencionals. Al costat dels variadors i motors, l'usuari rep una completa gamma de productes i serveis que aconsegueix del pupitre de comandament i el sistema de control fins a variadors amb programari per a màquines d'impressió. La família modular de components permet ampliar també fàcilment les màquines d'impressió o transformar-les en poc temps. El sistema basat en la TIA (Totally Integrated Automation) es caracteritza un maneig, programació i parametrització uniformes. Els accionaments ofereixen funcions tecnològiques com a sincronisme angular, posicionament, funcions de reductor electrònic amb alta precisió i modularidad. Això simplifica el disseny mecànic de les màquines d'impressió, guanyant simultàniament en flexibilitat i reduint sensiblement els costos.

Les màquines o instal·lacions d'impressió poden portar-se a l'última tecnologia aplicant solucions de retrofit de Siemens. Per a això s'incorporen accionaments i sistema de control o se substitueixen els ja instal·lats. La solució de Siemens augmenta la fiabilitat i seguretat de la màquina, redueix els temps improductius de parada i incrementa la productivitat global d'una instal·lació.