Walter Tools Ibérica, S.A.U. - Mascles de roscar

Prototyp Prototex HSC

Mascles de roscar: per a materials d'encenall llarg

Fotografia de Mascles de roscar
Els mascles de roscar de metall dur Prototex HSC estan dissenyats per a materials d'encenall llarg.

Es tracta d'una eina de metall dur especial amb major resistència al desgast i més duresa. La punta és espiral optimitzada i garanteix una major fiabilitat en els processos si s'usa amb materials d'encenall llarg. Compta amb major nombre de ranures i recobriment TiCN per a una durada molt perllongada de l'eina.

Estan dissenyats per a materials d'encenall llarg, sobretot acers de mitjana a gran duresa Rm=c. És ideal per a condicions estables d'aplicació, moderns centres de mecanitzat o modernes línies de transfe i roscat sincronitzat (roscat rígid) o estables adaptadors d'eina convencionals.

Entre els seus avantatges destaquen els mínims costos de producció per rosca, la velocitat de tall fins a 3 vegades major comparada amb els mascles de roscar HSS-I convencionals. La durada de l'eina és significativament major. Compta amb menys canvis d'eina i per tant amb un òptim rendiment de la màquina. Es redueix l'ús de refrigerant gràcies a la possibilitat de mecanitzat en sec o amb el sistema MQL de quantitat mínima de lubrificació.