Talleres Gamor, S.L. - Roscadores hidràuliques

Gamor MT-3B y MTC-3B

Màquines roscadoras: amb una capacitat de roscat de M2-M39

Fotografia de Màquines roscadoras
Les roscadoras Gamor MT-3B i MTC-3B compten amb una capacitat de roscat de M2-M39. El model MT-3B és ideal per a indústria amb necessitats de roscat vertical i horitzontal, des de mètriques de 2 o 3 mm fins a mètriques de 39 mm (o el seu equivalent en altres rosques). El capçal de la màquina admet la col·locació directa de l'eina estàndard fins a mètriques de 30 mm. Gamor RHG conserva la precisió, potència i rapidesa d'aquests models en roscat vertical, incorporant un sistema de gestió integrada per a l'execució de rosques horitzontals.

Per la seva banda, el model MTC-3B té les mateixes característiques que la sèrie MT però a més s'equipa amb un sistema de baixada suau per a l'execució de roscats a 360 mm del sòl.

Aquestes màquines incorporen de sèrie braç articulat de 3 barres, taula amb ranures, en T de 900 x 630 mm, variador de velocitat, cuentarrevoluciones digital en rpm, control de gir a dreta i esquerra i grup hidràulic. Compten amb una pressió màxima de 160 kg/cm2 i un braç de 750 o 1.000 mm de longitud.