STX Radial Ambient, S.L. - Maquinària de termoconformat

Kiefel IV-Express

Maquinària per a la producció de borses para sonda intravenosa: per a la indústria mèdica

Fotografia de Maquinària per a la producció de borses para sonda intravenosa
Màquines per a borses utilitzades en transfusions: En l'àmbit de soldadura de film pla o tubular, per termocontacto o radiofreqüència, Kiefel proporciona solucions per a la fabricació de borses de transfusions que compleixen amb els requisits més alts en funcionament.

Es presta especial atenció a complir i controlar estrictament els criteris de qualitat en la producció de les borses de sang. Kiefel ofereix als seus clients el nivell adequat d'automatització per satisfer les seves necessitats i així optimitzar la seva eficiència

Màquines per a filtres de sang: Kiefel ofereix, amb aquest concepte innovador de màquina, una fórmula optimitzada per satisfer les necessitats del mercat. En estreta col·laboració amb els seus clients, Kiefel ha desenvolupat un state-of-the-art màquina en línia, dissenyada per a la fabricació de filtres de sang.

Màquines per a borses d'ostomía: Les borses d'ostomía estan fetes de materials extremadament fins. Per assegurar la màxima fiabilitat i qualitat del producte, la seva fabricació requereix de constant vigilància dels paràmetres de soldadura.