Carl Zeiss Iberia, S.L. - Maquinària per mesurar coordenades (MMC, tridimensionals)

Zeiss Micura

Màquina de mesurament per coordenades: amb una precisió per sota d'una micra

Fotografia de Màquina de mesurament per coordenades
La màquina de mesurament per coordenades Micura, petita i extremadament precisa, respon a la demanda dels usuaris de tridimensionals compactes. La precisió de la màquina Micura està per sota d'una micra. Això és possible gràcies al sensor Vast XT Gold, que és capaç d'escanejar les superfícies de forma contínua i a una velocitat de 200 punts mesurats per segon.

La tecnologia de scanning VAST Navigator, que és opcional en la Micura, és el complement ideal, doncs és capaç d'adaptar la velocitat d'escanejo a cada tasca de mesurament: on són requerits un contorn simple i menor precisió, Micura actua a major velocitat. No obstant això, quan es necessita una alta precisió, Micura actua automàticament a menor velocitat.

La màquina compta amb guies de ceràmica, coixinets d'aire en els quatre costats i una gran base que serveix de suport per a totes les parts mòbils. A més, aquesta màquina de mesurament per coordenades té un panell de control fàcil d'usar i un sensor de temperatura destinat a captar la temperatura de la peça a mesurar.